Vandaag brak de zon eindelijk door. Dit was voor de jongsten meteen ook het signaal voor waterspelen.

De ghostbusters hun dag begon hoopvol. Deze hoop werd echter snel met de grond gelijk gemaakt. Het testen van de spokenmeters bleek op een grote flop uit te draaien.

De Rakkers vonden enkel een wit laken, de Tippers vonden Tim zijn uniform terug, de Toppers hun spokenmeter leidde naar de wc en de Kerels vonden een foto

van een knappe blondine. Enkel de Aspiranten hun spokenmeter werkte. Door een grote flater van Henk, een van de ghostbusters, ontsnapte het spook uit het huis.

Daarom werd besloten om de groep te splitsen. Morgen zal er onder leiding van de Aspiranten in enkele groepen naar het spook gezocht worden.

De Rakkers begonnen hun dag met het maken van bootjes met plastieken flessen. Na de middag testten ze deze uit in het beekje. ‘s Avonds beschermden zij

hun tent door een schilderij te maken met tientallen ogen, want als er één ding is waar ze schrik van hebben dan zijn het wel ogen.

De Tippers startten hun dag met een pisquiz. In de namiddag speelden ze een potje paintball. Ze sloten de dag af met olympische spokenvanger-training.

In de voormiddag bouwden de Toppers kampen in het bos om er in de namiddag paintball mee te spelen. Na het avondmaal hielden ze een lucifer-race.

Na het pattattenjassen deden de Kerels verder met hun spelletje Gotcha. Na een rustige platterust trokken ze naar het dorpje.

‘s Avonds speelden ze Ultimate frisbee, kwalleballe, volleybal en badminton.

De aspi’s verkenden het dorpje in de voormiddag. In de namiddag speelden ze slavenmarkt en volleybal. ‘s Avonds begonnen de zenuwen op te komen

tijdens de uitleg over de gemengde dagtocht.